Hlavní obsah

Pirátce silnic zabavili auto, hned si pořídila nové a vyrazila do ulic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pondělí policisté zabavili auto osmadvacetileté ženě, která za volant sedla i přesto, že měla osmnáct zákazů řízení. Ve čtvrtek ji opět policie chytila za volantem.

Foto: Policie ČR

Žena si pořídila nové auto a opět sedla za volant.

Článek

Žena si mezitím stačila koupit nový vůz a přihlásila ho na svého partnera, policisté ho proto zabavit nemohli. „Z důvodu, že automobil není jejím majetkem, nedal státní zástupce souhlas se zabavením vozidla,“ uvedla pražská policejní mluvčí Hana Jeřábková.

Žena v pondělí nabourala ve svém vozidle Kia zaparkované auto v Zárubově ulici v Praze 4. Policisté jí auto zabavili a předpokládali, že dojezdila. Jejich očekávání se ale nenaplnilo. Ve čtvrtek dostali oznámení na linku 158, že žena jede nedaleko první nehody po ulici Mariánská.

Ženu policisté vyslechli a poté převezli do psychiatrické léčebny. Podle dřívějšího psychiatrického posudku je nepříčetná, nemohla být proto obviněna z maření výkonu úředního rozhodnutí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám