Hlavní obsah

Muž vezl v kradeném autě marihuanu za milión a půl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Marihuanu v hodnotě jednoho a půl miliónu korun vezl v noci ze čtvrtka na pátek muž, kterého dopadla policie v Praze. Jel navíc v kradeném voze. Nyní mu hrozí až pět let vězení.

Auto plné marihuanyVideo: Novinky

 
Článek

Policisté z pohotovostní motorizované jednotky si v ulici Wilsonova všimli vozidla, o kterém zjistili, že je kradené. Okamžitě proto řidiče zastavili a jali se jej zkontrolovat. Muž prý přitom argumentoval, že si auto půjčil od známého, uvedla policejní mluvčí Hana Jeřábková.

„Při kontrole ale hlídka cítila jemný zápach marihuany, proto se muže zeptala, zda u sebe nějakou drogu má. Ten to rezolutně odmítl, ale už za pár vteřin bylo jasné, že lhal. Policisté našli v zavazadlové části vozu čtrnáct krabic plných sazenic marihuany. Celkem jich bylo téměř pět set,“ uvedla mluvčí s tím, že droga byla v hodnotě jednoho a půl miliónu korun.

„Muž proto putoval na policejní stanici a je podezřelý ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu v případě odsouzení hrozí až pět let odnětí svobody nebo peněžitý trest,“ uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám