Hlavní obsah

Chodec na Jindřichohradecku nepřežil srážku s automobilem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec

Při dopravní nehodě u obce Horní Pěna na Jindřichohradecku zemřel v neděli ráno chodec, do kterého narazil vůz. Šedesátiletá žena, která automobil řídila, ihned zavolala záchrannou službu. Muž však přesto nepřežil, řekl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici mezi Novou Bystřicí a Jindřichovým Hradcem. Policie zatím přesné příčiny a okolnosti tragické události vyšetřuje. Matzner nevyloučil variantu, že přejetý muž mohl na silnici před střetem už ležet.

"Pokud by někdo z dnešní noci pohřešoval osobu mužského pohlaví, která se na této trase mohla pohybovat, ať kontaktuje policisty na lince 158," uvedl mluvčí.

Auto zřejmě srazilo muže také na Děčínsku

Na výjezdu z Krásné Lípy směrem na obec Studánka na Děčínsku byl v neděli kolem 6:00 nalezen mrtvý sedmapadesátiletý muž. Pravděpodobně ho srazilo neznámé auto a řidič z místa nehody ujel.

Potvrdila to severočeská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Policisté dosud ohledávají místo nálezu. Přivolaný lékař by měl zjistit, co bylo příčinou úmrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám