Hlavní obsah

Milovník chladných zbraní usmrtil po potyčce svého příbuzného

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Napjaté rodinné vztahy vyvrcholily v sobotu v Hořenicích na Náchodsku. Po krátké potyčce 18letého mladíka s 55letým příbuzným hoch vytáhl nůž a muže pobodal. I když mu vzápětí poskytl první pomoc, muž přesto zemřel. Mladík byl obviněn z vraždy.

Foto: Policie ČR

Nůž, kterým mladík pobodal příbuzného.

Článek

Mladý muž se vrátil do rodinného domu krátce před půlnocí s tím, že se převlékne a zase odejde. Cestu mu ale zastoupil jeho příbuzný, který ho začal slovně urážet a z domu ho vyhazoval. Mladík nereagoval a to muže ještě víc rozčílilo.

„Několikrát ho udeřil do hlavy a kopl do boku. V té chvíli se mladý muž otočil, vytáhl nůž, který nosil stále při sobě, a dvakrát příbuzného bodl,“ sdělila mluvčí policie Hana Klečalová.

Doplnila, že hoch začal zraněnému ihned poskytovat první pomoc s pomocí operátorky, ale marně.

Osmnáctiletý útočník, který je velkým milovníkem vojenské techniky a chladných zbraní, svého činu později litoval, přesto ho soudce poslal do vazby. Za trestný čin vraždy mu hrozí až 18 let za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám