Hlavní obsah

Exhibicionista s parukou havaroval na útěku před policisty

Právo, jr
Kroměříž

Paruka, brýle a kšiltovka měly pomoci zůstat v anonymitě exhibicionistovi, který se v říjnu obnažoval před ženami v Podzámecké zahradě v Kroměříži. Před policisty chtěl ujet na kole, dostal však smyk na štěrku. Je podezřelý z výtržnictví, informovala v úterý policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Článek

„Podezřelý se počátkem října letošního roku obnažoval před kolemjdoucími ženami v Podzámecké zahradě v Kroměříži. Jedna z obtěžovaných však zavolala na linku 158. Policisté ihned vyrazili na místo a vzápětí polonahého muže objevili. Jakmile je muž spatřil, nasedl na kolo a snažil se hlídce ujet,“ popsala Kyšnerová.

Osudným se prchajícímu stal štěrkovitý povrch cesty. Dostal smyk, upadl na zem a zranil se. „Policisté muže zajistili a zavolali mu sanitku. Nalezli u něj paruku, brýle a kšiltovku. Tyto věci zřejmě používal k maskování. Při vyšetřování vyšlo najevo, že se obdobného jednání opakovaně dopustil i v předešlých měsících na Holešovsku. Za tuto trestnou činnost mu nyní hrozí až tříleté vězení,“ doplnila Kyšnerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám