Hlavní obsah

Muž na Kroměřížsku vykrádal mléčné automaty, škoda je půl miliónu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetiletý muž na Kroměřížsku vykrádal mléčné automaty i obchodní domy. Celkem majitelům způsobil škodu za 460 tisíc korun. Kriminalisté ho v těchto dnech obvinili z krádeže. V případě uznání viny soudem mu hrozí až pět let vězení. Informovala o tom kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž byl podle ní za majetkovou trestnou činnost  odsouzen již dříve, z věznice byl propuštěn letos v dubnu.

Podle policie se ale od konce září do počátku listopadu v regionu dopustil dalších dvou desítek krádeží. Podle Kyšnerové se několikrát vloupal do mléčných automatů v Kroměříži a v Hulíně, ze kterých odcizil peníze a přístroje při tom navíc poškodil.

"Dále se muž z Kroměříže zaměřoval na obchodní domy ve městě. Některé prodejny navštívil i několikrát za den. Bez placení si pak odnášel potraviny, alkohol, cigarety či drogistické nebo spotřební zboží," popsala Kyšnerová.

Policie podala státnímu zástupci návrh na vzetí obviněného do vazby, okresní soud recidivistu následně do vazební věznice poslal.

Reklama

Výběr článků

Načítám