Hlavní obsah

Opilá řidička porazila telefonní budku, za pár hodin chytili i jejího manžela

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Kuriózní případ v neděli řešili policisté v Ostrově na Karlovarsku. Během dne totiž postupně za volantem přistihli dva manžele, kterým naměřili téměř tři promile alkoholu v krvi. Po ženě navíc v jedné z ulic zůstala zničená telefonní budka.

Foto: Policie ČR

Po manželích zbyla zbouraná telefonní budka.

Článek

Do svého volkswagenu nasedla opilá 37letá řidička v ulici Lipová v Ostrově. „Při výjezdu z podélného parkovacího stání nezvládla řízení a vyjela mimo komunikaci na chodník, kde narazila přední částí vozidla do telefonní budky, kterou nárazem poškodila. Z místa nehody poté ujela, aniž by dopravní nehodu oznámila,“ sdělila policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Strážci zákona ženu vypátrali v místě jejího bydliště. Ženě při dechové zkoušce naměřili 2,72 promile alkoholu. Policisté navíc zjistili, že není držitelkou řidičského průkazu.

Po několika hodinách hlídka stavěla volkswagen znovu. Na silnici od Prahy na Sokolov v něm tentokrát upaloval 32letý muž. Policisté mu naměřili 2,39 promile. „Řidiči byla zakázána další jízda a na místě mu byl zadržen řidičský průkaz. Policisté zjistili, že se jedná o manžela již zmíněné řidičky – neřidičky,“ dodala Týřová.

Případem se policisté nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám