Hlavní obsah

Opilá žena běhala nahá v Rožnově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rožnov pod Radhoštěm

Zcela nahá, jen s deštníkem v ruce, se předváděla ve čtvrtek večer pětačtyřicetiletá žena v domě v Rožnově pod Radhoštěm na Vsetínsku. Nadýchala 1,08 promile alkoholu. Je podezřelá z výtržnictví. Byla převezena na psychiatrii.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Obyvatelka jednoho panelového domu policistům oznámila, že po chodbě běhá nahá žena s jejím deštníkem. Oznamovatelka si deštník nechala přes noc na chodbě, aby se jí po dešti vysušil, a neznámá žena jí ho vzala. Policisté v pátém patře našli opilou, úplně nahou ženu,“ informovala v pátek události mluvčí policie Lenka Javorková. Policisté hned věděli, o koho jde.

„Žena má sice trvalé bydliště ve Vsetíně, ale zpravidla se zdržuje v Zubří. Rožnovští policisté s ní několikrát řešili porušování veřejného pořádku a občanského soužití. Policistům v domě několik lidí říkalo, že jim žena buď zvonila na zvonek, nebo bouchala na dveře, podle nich se chovala hlučně,“ dodala mluvčí.

Žena nevěděla, kde má oblečení, a policisty přemlouvala, aby ji nezdržovali, že musí do práce. „Kolegové ženu eskortovali na policejní služebnu,” doplnila mluvčí. Tam po chvíli přijela rychlá záchranná služba, jejíž lékař rozhodl ženu převézt do psychiatrické léčebny v Kroměříži.

Reklama

Výběr článků

Načítám