Hlavní obsah

Senior před strážníky srazil autem dva chodce, tvrdil, že je neviděl

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Svědky dopravní nehody, při které šestasedmdesátiletý řidič při couvání srazil dva lidi a poté se pokoušel z místa odjet, se stali dva strážníci v Ostravě-Svinově. Šofér, kterého strážníci okamžitě zastavili, tvrdil, že si ničeho nevšiml.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O nehodě informovala v úterý mluvčí ostravské městské policie Vladimíra Zychová.

Nehoda se stala v neděli. „Chodci zůstali po nárazu ležet na zemi. Řidič vozidla náraz zřejmě nepostřehl, protože poté pokračoval v jízdě, aniž jakkoli zareagoval. Jelikož se strážníci nacházeli jen několik metrů od místa nehody, řidiče ihned zastavili a začali zjišťovat, zda sražení chodci utrpěli nějaké zranění,“ uvedla mluvčí.

Muž byl naštěstí bez zranění a lékařské ošetření odmítl, žena si ale stěžovala na bolest v kotníku, a proto byla přivolána sanitka, která ženu odvezla do nemocnice.

„Řidič trval na tom, že si nehody není vědom a že jel pomalu a opatrně. Strážníci přivolali Policii ČR, která okolnosti nehody dále šetří,“ dodala mluvčí Zychová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám