Hlavní obsah

Z havarovaného kamiónu se vysypaly sudy piva

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Na dlouhé hodiny byla v pondělí uzavřena hlavní příjezdová silnice do Karlových Varů směrem od Plzně. Před železničním viaduktem několik stovek metrů před vjezdem do karlovarské městské části Doubí totiž v pondělí ráno spadl do silničního příkopu kamión se sudy piva.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Kamión ležel na nádrži a musel být vyproštěn.

Článek

„Na silnici od březovské přehrady směrem ke karlovarské čtvrti Doubí se po šesté hodině ráno převrátilo do příkopu nákladní vozidlo se čtyřmi stovkami pivních sudů. Náklad částečně skončil na silnici i v lesíku u silnice,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Kamión převážel asi 400 sudů

„Auto při nehodě narazilo kabinou do stromu. Řidič dokázal vystoupit sám a nezraněný. Přivolaní hasiči zajistili místo nehody a společně s pracovníky údržby silnic zprůjezdnili jeden jízdní pruh,“ pokračoval Kasal.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Nehoda blokovala provoz z Plzně do Karlových Varů několik hodin.

Před jedenáctou hodinou dopoledne ale policie silnici zcela uzavřela. „Na místo přijel náhradní kamión a odtahová služba. Společně s hasiči začali překládat náklad. Hasiči poté asistovali při vyproštění nákladního auta, které po nehodě leželo na boku na jedné z nádrží, ve které bylo čtyři sta litů nafty,“ uzavřel mluvčí hasičů.

Silnice má být uzavřena až do 17. hodiny.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Převrácený kamión se sudy piva blokoval silnici do Karlových Varů od Plzně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám