Hlavní obsah

Žena v Kladně vyhodila z okna v šestém patře dva psy

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Nepochopitelný případ řešili ve čtvrtek strážníci v Kladně. Jednasedmdesátiletá žena vyhodila z okna bytu dva psy. Svému manželi a synovi ale řekla, že je jde vyvenčit. Podle informací policie seniorka chtěla vyskočit také. Jeden ze psů musel být nakonec utracen.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hlídka vyjela do ulice J. Foglara kolem 16. hodiny na oznámení, že z okna v šestém patře panelového domu někdo vyhodil dva psy rasy Whippet.

„Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že pod okny panelového domu leží dva psi a těžce dýchají. Z okna byla vykloněna žena. Svědci uvedli, že právě tato žena vyhodila oba psy z okna,“ informovala Markéta Fröhlichová z městské policie.

Kromě svědků hlídku kontaktoval také muž, který sdělil, že byl doma se svým otcem, když jim jeho matka řekla, že jde vyvenčit psy. Chvíli na to ale zjistili, že psy vyhodila z okna.

Jednu fenku museli utratit

„Žena chtěla své dva psy následovat skokem, ale v poslední chvíli od svého činu upustila. Jednalo se o dvě devítileté fenky, které pád přežily a byly převezeny na ošetření k veterináři. Jedna z fenek vzhledem k následkům zranění, která byla neslučitelná se životem, byla utracena a druhá z fenek utrpěla mnohočetná zranění a je v péči veterináře,” doplnila mluvčí policie Jana Šteinerová.

Žena byla převezena do kladenské nemocnice, kde u ní lékař diagnostikoval starobní demenci. Hospitalizovali ji v psychiatrické léčebně. Případ policie šetří jako týrání zvířat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám