Hlavní obsah

Okradená žena našla během několika minut svůj řetízek ve starožitnictví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Okradená žena během několika minut našla v centru Prahy svůj odcizený řetízek. Nalezla ho ve starožitnictví, odkud si ho odnesla, aniž by cokoliv nahlásila. Kriminalisté proto po ní vyhlásili pátrání.

Pomozte najít okradenou ženuVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena o svůj řetízek s perlou přišla již 22. července nedaleko Karlova náměstí, kde jí ho zloděj strhl z krku. Policie o případu informovala až nyní.

„Poškozená objevila svůj přívěsek pár minut po krádeži v nedalekém starožitnictví na Karlově náměstí. Obsluha ženě přívěsek vydala a okradená starožitnictví opustila, aniž by byla jakýmkoliv způsobem zjištěna její totožnost,“ uvedla mluvčí policie Hana Jeřábková.

Foto: Policie ČR

Poškozená žena si přišla pro řetízek

Policie chytila pravděpodobného pachatele, který byl zachycen na kamerových záznamech, ale bez poškozené nemůže dojít k jeho usvědčení.

Kriminalisté proto dali k dispozici videozáznam, kde je žena zachycena. Hledaná je ve věku asi 50 let, menší středně silné postavy. Má světlé vlasy a nosí brýle.

„Touto cestou žádáme pozorné občany o jakékoliv informace, které povedou ke zjištění totožnosti ženy na kamerovém záznamu. Informace přijmou policisté na tísňové lince 158,“ uzavřela mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám