Hlavní obsah

Žena slavila v herně i se čtyřletým synem, naměřili jí čtyři promile

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Svěřením čtyřletého syna do otcovy péče skončil sobotní večer pro 43letou Plzeňanku, která v jedné z místních heren holdovala alkoholu i se svým dítětem. Ženě strážníci naměřili 3,8 promile alkoholu v krvi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Žena byla natolik opilá, že nebyla schopná rozumné komunikace. Otec chlapce dorazil na místo ještě před příchodem přivolaného sociálního pracovníka, který pak svěřil dítě prozatím do péče otce a celou záležitost si převzal k dalšímu šetření,“ řekla Právu mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Dechovou zkoušku žena nejprve odmítala s tím, že slavila narozeniny. Když k testu svolila, strážníci se nestačili divit. „Naměřili jí neuvěřitelných skoro 3,8 promile alkoholu v dechu. Její známí, kteří tou dobou byli na místě, slíbili, že ji odvedou k sobě domů, aby vystřízlivěla,“ sdělila Pužmanová.

Přesto se toho večera městští policisté setkali se ženou ještě jednou. Našli ji totiž zraněnou před jejím domem, kde jí před příjezdem záchranářů poskytli první pomoc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám