Hlavní obsah

Policie na Tachovsku odhalila varnu pervitinu, zajistila přes deset kilo drogy

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov
Aktualizováno

Tachovští kriminalisté si připsali velký úspěch v boji proti drogové kriminalitě. Ve Stráži odhalili varnu pervitinu, ve které zajistili přes deset kilogramů drogy. Na místě zadrželi čtveřici Vietnamců. Ti jsou od minulého pátku ve vazbě.

Foto: Policie ČR

Policie našla varnu pervitinu

Článek

„Podezřelý objekt jsme půl roku sledovali. Zasáhli jsme v okamžiku, kdy vařiči svoji práci skončili a droga byla ve fázi krystalizace,“ uvedl šéf tachovských kriminalistů Jan Michalec s tím, že se jedná o jeden z největších drogových případů v regionu.

Foto: Policie ČR

Policie našla varnu pervitinu

Starší rodinný dům, ve kterém policisté varnu odhalili, stojí přímo u silnice na konci obce. „Jeho majitel se odstěhoval a nabízel ho k prodeji. Celou dobu jsme si mysleli, že je prázdný. Vůbec jsme netušili, že se tam něco děje. Museli to mít dobře utajené,“ řekla Právu pracovnice místní radnice.

O to více byli obyvatelé obce překvapeni, když se k objektu sjela spousta policejních aut. „Vynášeli ven tolik věcí, že jsme jen nevěřícně kroutili hlavou, jak se to tam mohlo dostat,“ dodala úřednice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám