Hlavní obsah

Fiat plný mladých lidí ve vysoké rychlosti narazil do stromu

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín
Aktualizováno

Dvaadvacetiletý řidič zemřel v pondělí večer při tragické dopravní nehodě v katastru obce Kateřinice na Vsetínsku. V autě cestovali další čtyři mladí lidé, z nichž jeden utrpěl těžké a další tři spolucestující lehká zranění.

Foto: Policie ČR

V autě cestovalo pět lidí

Článek

„Nehoda se stala o půl jedenácté večer na účelové komunikaci mezi obcemi Kateřinice a Lázy. Dvaadvacetiletý řidič jel ve Fiatu Punto směrem ke Kateřinicím. Při projíždění levotočivé zatáčky v klesání přejel v důsledku rychlé jízdy do protisměru, kde pravým bokem vozidla narazil do stromu,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Při nehodě zemřel řidič vozu

Řidiče a dva spolujezdce převezla rychlá záchranná služba do nemocnice ve Vsetíně, další dva spolujezdci skončili se zraněním ve valašskomeziříčské nemocnici.

Foto: HZS Zlínského kraje

Při nehodě zemřel řidič vozu

„Mladého řidiče z Kateřinic následně převážel s vážným zraněním vrtulník do brněnské fakultní nemocnice, kde po transportu zemřel. Patnáctiletý spolujezdec, který seděl v autě vedle řidiče, utrpěl těžké zranění, další tři šestnáctiletí chlapci byli zraněni lehce,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám