Hlavní obsah

Slečny se vykoupaly za 36 tisíc korun, odešly jen v plavkách

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Velmi draho přišlo osvěžení v bazénu dvě dívky ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Zloději jim ukradli věci za 36 tisíc korun, zůstaly jim jen plavky, ve kterých je z koupaliště musel odvézt kamarád.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Článek

„Krádeží věcí návštěvníkům koupališť, bazénů, břehů přehrad či jezer v posledních dnech velkých veder přibylo, ale případ z Velkých Karlovic je škodou ojedinělý,“ řekla v úterý mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Dvě devatenáctileté dívky se rozhodly pro večerní koupání. Na koupaliště přišly kolem osmé hodiny večer. Hodinu před půlnocí zjistily, že jim někdo odcizil z lavičky poblíž sprchového koutu všechny věci. „Přišly o šaty, mikinu, legíny, tričko, sukni, boty, kabelky, hodinky, kosmetiku, platební karty, doklady, peněženky, peníze, parfém a digitální fotoaparát. Nejprve myslely, že si z nich někdo udělal legraci a věci jim schoval. Mýlily se. Musely zavolat známého jedné z dívek, který je v plavkách z koupaliště odvezl,“ uvedla mluvčí.

Na Vsetínsku registrují policisté už několik podobných krádeží. Opakovaně se kradou mobily u vody Bečvy v Zubří či na koupališti v Rožnově pod Radhoštěm.

Telefon za sedm tisíc korun, občanský a řidičský průkaz, platební kartu a peníze neuchránil před zloději ani devatenáctiletý mladík, který se šel koupat do jezera v Novém Hrozenkově a pro věci zvolil jako úkryt své boty. Věci mu ukradli i botami, domů šel bos.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám