Hlavní obsah

U Národního muzea našli oběšenou ženu, ve Vltavě mrtvého muže

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté v sobotu dopoledne vyjeli ke dvěma mrtvým lidem. U Národního muzea nalezli ráno oběšenou mladou ženu, během dopoledne přijali oznámení od strážníků, kteří ve Vltavě u Kampy vytáhli mrtvého muže. U obou byla předběžně vyloučena násilná smrt.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V ranních hodinách jsme přijali oznámení o mrtvé 25leté ženě v Čelakovského sadech, která se oběsila,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Cizí zavinění nebylo podle policie zjištěno, žena pravděpodobně spáchala sebevraždu. Kriminalisté nařídili pitvu.

K druhé mrtvé osobě byli policisté přivoláni strážníky poříčního oddílu, kteří ve Vltavě u Kampy vytáhli mrtvolu muže.

„Tělo bylo v řece asi týden a jde o asi 50letého muže, jehož totožnost prověřujeme. Na těle měl drobné zranění, které asi způsobily nárazy těla do překážek ve vodě,“ uvedl Hulan s tím, že lékař předběžně vyloučil násilnou smrt.

Podle mluvčího nejde o muže, který v pondělí skočil do Vltavy z Palackého mostu. Po tomto muži policisté nadále pátrají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám