Hlavní obsah

Řidička srazila desetiletou dívku přebíhající na červenou, od nehody ujela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po řidičce světlého vozu, která v polovině dubna srazila v Hostivaři desetiletou dívku. Ta šla přes přechod na červenou. Záchranná služba dívku po střetu, od kterého řidička ujela, převezla do nemocnice.

Policie pátrá po řidičce, která srazila desetiletou dívkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala již 19. dubna v křižovatce ulic Průmyslová, Hornoměcholupská a Hostivařská, policie o ní ale informovala teprve nyní.

"Neznámá řidička řídila nezjištěné vozidlo světlé barvy po ulici Průmyslová, a když vjížděla na světelný signál 'Volno', nepřizpůsobila rychlost vozidla okolnostem a střetla se s nezletilou dívkou přebíhající přes přechod pro chodce na červený signál 'Stůj'," konstatovala mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Dívka po nehodě upadla na silnici před vozidlo, nicméně vstala a s kamarádkou odběhla na tramvajový ostrůvek. Řidička dívce neposkytla pomoc, nepřivolala policii a od nehody ujela. Ze záběrů průmyslové kamery je jen vidět, že se sraženou dívkou přes okénko vozu komunikovala.

"Dívku převezla záchranná služba do nemocnice, kde zůstala hospitalizována. Jakékoliv informace k této události přijmou policisté na tísňové lince 158," uzavřela Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám