Hlavní obsah

Proč jsi nezabila radši mě? ptal se ženy otec uškrceného hocha z Jesenice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzný zážitek má za sebou otec osmiletého chlapce, kterého v noci na středu v Jesenici u Prahy podle vyšetřovatelů uškrtila jeho vlastní matka. Manželka, která byla ve čtvrtek vzata do vazby, prý těsně po činu neprojevila žádnou lítost. Muž lituje, že si za svou oběť nevybrala raději jej.

Proč jsi nezabila radši mě? ptal se ženy otec uškrceného hocha z JeseniceVideo: Prima FTV

 
Článek

V rozhovoru pro FTV Prima řekl otec zabitého chlapce, že jej udivilo, když šla jeho manželka se synem spát už v osm hodin večer. Jej pak v půl druhé ráno přišla vzbudit tchýně. Napřed nemohl uvěřit, co se stalo, pak musel sám zavolat policii a sanitku.

Na manželce podle něj nebyly patrné žádné známky lítosti. „Neměla ani slzy, prostě tak divně koukala,“ popsal. Podivil se nad tím, proč se jeho žena nesnažila dítě oživit, ale místo toho šla po činu ven z domu zavolat rodiče. „Říkal jsem, proč jsi nezabila radši mě?“ uvedl muž.

Žena podle něj měla v koupelně schovaný nůž, domnívá se proto, že chtěla zabít i staršího syna. Tomu se prý dříve také svěřila, že chce spáchat sebevraždu.

K tragickému činu došlo v noci na středu v Jesenici u Prahy. Výsledky pitvy prokázaly, že hoch byl uškrcen. Jeho matku převezla ve čtvrtek policie do vazby. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Matka obviněná z vraždy syna je ve vazbě

Na matku podezřelou z vraždy osmiletého syna byla ve čtvrtek odpoledne uvalena vazba. Právu to potvrdila mluvčí středočeské policie Soňa Budská. „Ženu...

Výběr článků

Načítám