Hlavní obsah

Převrátili traktor do potoka, dva muži zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Tragicky skončila noční jízda čerstvě opraveného traktoru na Chrudimsku. Trojice mužů s ním u obce Chlum vyrazila na zkušební jízdu. Stroj se s nimi ale převrátil a dva muži při nehodě zemřeli. Třetí je zraněný. Potvrdili to mluvčí pardubických hasičů a chrudimské policie.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

"Dva muži ve věku 36 a 44 let nehodu nepřežili, příčiny neštěstí vyšetřujeme," řekl mluvčí. Bližší informace k nehodě vzhledem k vyšetřování policejní mluvčí neuvedl.

Mluvčí hasičů uvedla, že záchranáři k nehodě vyjížděli v 0:17. Podle hasičů jeden z mužů opravoval s kamarády traktor a v noci se vydali na zkušební jízdu po polní cestě, ze které se stroj převrátil do potoka.

Foto: Novinky/Mapy.cz

Nehoda traktoru se stala u vesnice Chlum na Chrudimsku

"Hasičům se podařilo od příjezdu na místo během dvou minut vyprostit všechny tři osoby," uvedla mluvčí. Přes pokusy o oživování dva muži na následky zranění zemřeli. Z převráceného traktoru unikal do potoka olej, proto hasiči vybudovali nornou stěnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám