Hlavní obsah

Amnestovaný v Děčíně přepadl matku s dětmi

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děčín

Amnestovaný 28letý muž má v Děčíně za tři dny na svědomí tři loupeže. Ve středu přepadl s nožem v ruce prodavačku večerky, ženu s dětmi v autě a o dva dny dříve oloupil taxikáře a sebral mu i auto.

Článek

Obviněný muž si taxi zavolal krátce po deváté hodině večer do děčínské čtvrti Boletice. „Po pár minutách na řidiče vytáhl nůž a začal ho jím ohrožovat. Donutil jej, aby mu vydal mobilní telefon, peněženku a následně jej přinutil vystoupit z vozidla,“ uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Zakrátko vůz vypátrali policisté.

Po přepadení večerky kolem šesté hodiny večer před bývalou restaurací Koruna nasedl do vozidla ženy, která zde parkovala. Nevadilo mu, že žena má ve vozidle své nezletilé děti. Vytáhl nůž a požadoval po ní peníze, žena mu z obavy o život všechny dala. Pachatel ji následně přinutil, aby ho odvezla na jiné místo, kde vystoupil a odešel.

Policisté muže vypátrali díky popisu, nyní už byl obviněn z loupeže, za což mu hrozí až desetileté vězení. Policisté také podali návrh na jeho vzetí do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám