Hlavní obsah

Násilník si z přítelkyně udělal fackovacího panáka, po útocích se vždy omlouval

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Vycházky pouze v doprovodu svého o čtrnáct let mladšího partnera, výhrůžky fyzickými tresty, bití do hlavy, obličeje a celého těla si dlouhých šest měsíců protrpěla čtyřiatřicetiletá žena z Kroměřížska.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Během půlročního společného soužití ji přítel často urážel vulgárními výrazy a několikrát ji i zbil. Tloukl ji do hlavy, obličeje a různých míst celého těla. Při útocích jí mnohdy způsobil zranění. Teprve po vážném ataku v minulém týdnu se psychicky utrápená žena obrátila na policii,“ informovala mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Po incidentu se násilník vždy omluvil a sliboval, že se to už nikdy nestane. Přesto se napadání stále opakovalo, dokonce i za přítomnosti nezletilého syna. Po jednom incidentu poškozená skončila v nemocnici.

„Lékařům ze strachu tvrdila, že upadla sama. Zažívala však také psychické útrapy. Druh jí kontroloval mobilní telefon, nesměla se s nikým stýkat, ven mohla chodit pouze v jeho doprovodu,“ popsala mluvčí.

Kriminalisté násilníka zadrželi a obvinili z trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí, za což mu hrozí až osmileté vězení. „Obviněný navíc násilnou trestnou činnost páchal již v minulosti a byl za ni i odsouzen. Soudce na něj uvalil vazbu,“ řekla Kyšnerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám