Hlavní obsah

Nepřipoutaný řidič BMW nepřežil nehodu u Nového Bydžova

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacetiletý řidič zemřel v pondělí kolem 15. hodiny poté, co se svým vozem BMW nezvládl řízení, vylétl s autem ze silnice a převrátil se. Hlavní podíl na jeho smrti zřejmě mělo to, že nebyl připoutaný.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K tragické havárii došlo asi dva kilometry za Novým Bydžovem na Královéhradecku směrem na obec Králíky. „Muž zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení a vylétl mimo komunikaci do pole. Vozidlo BMW se poté převrátilo přes střechu a skončilo zpět na kolech,“ potvrdila mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Řidič, který podle jejích informací bohužel nebyl s největší pravděpodobností připoutaný bezpečnostními pásy, vypadl při nehodě z vozidla. „Utrpěl tak zranění neslučitelná se životem. I přes veškerou snahu záchranářů svým zraněním podlehl,“ doplnila mluvčí.

Komunikace byla v místě dopravní nehody po dobu vyšetřování a odstraňování následků nehody téměř dvě hodiny obousměrně uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám