Hlavní obsah

Hodil po matce nůž, zabodl se jí do zad

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Napadení ženy, které skončilo těžkým zraněním, vyšetřují mostečtí policisté. Syn z Chomutovska po hádce se svou matkou vzal nůž a hodil ho po ní s takovou silou, že se ženě zabodl do zad.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvaadvacetiletý syn navštívil svou matku začátkem září v Mostě a pohádali se. „Mladík poté zaútočil nožem se zubatým ostřím. Nůž po poškozené hodil a strefil se do oblasti zad. Podle lékařů ženě způsobil vážné zranění, se kterým byla žena hospitalizována v mostecké nemocnici,“ sdělila v úterý mluvčí policie Ludmila Světláková.

Policisté, kteří na místo dorazili, mladíka zadrželi a provedli u něho dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Pozitivní byl i test na přítomnost drog, který v jeho těle odhalil metamfetamin a cannabis.

Mladík byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. Podle policie to nebyl první násilný útok na členy rodiny, proto soud na muže uvalil vazbu.

Reklama

Výběr článků

Načítám