Hlavní obsah

Seniorka podržela dvojici mladých žen dveře, ty ji za nimi okradly

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvojice zlodějek důchodů z Prahy opět udeřila. Tentokrát si vyhlédly seniorku, která si na poštu chodí pro důchod, a pak ji okradly. Ženy své oběti většinou sledují, v posledním případě šly za seniorkou až do domu, kde bydlí.

Dvě ženy okradly důchodkyni Video: Policie ČR

 
Článek

Policie se domnívá, že zlodějky si své oběti vyhlédnou již na poště, kde počkají, až si senioři vyberou důchod, který jim poté odcizí. Stalo se tak i v případě, kdy okradly seniora ve dveřích pošty. Udělaly falešnou frontu a mezitím vytáhly muži peněženku ze zadní kapsy kalhot.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvě ženy okradly důchodce ještě na poštěVideo: Policie ČR

V posledním případě ale ženy přitvrdily a sledovaly ženu až domů. „Pod záminkou hledání zde sídlící firmy navázaly kontakt. Velmi ochotná seniorka chtěla mladým ženám pomoct a doplatila na to,“ informovala Novinky mluvčí policie Eva Kropáčová.

Seniorka přišla o plastové pouzdro s hotovostí ve chvíli, kdy ženám ukazovala místo na mapě, kde by firma měla sídlit. Zlodějky odcizily několik desítek tisíc.

V případě jakýchkoliv informací k totožnosti obou žen, mohou občané volat na linku 158.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám