Hlavní obsah

Ženu vystrašila černá puma ve stánku v Olomouci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Černou pumu objevila ve středu kolemjdoucí v opuštěném stánku nedaleko základní školy v Olomouci. Zvíře tam bylo zavřeno, ponechal ho tam kvůli nedostatku času jeho majitel. Pumu si nakonec odvedl bez postihu, vyvolal pouze pozdvižení mezi obyvateli.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

"Na strážníky, kteří právě prováděli preventivní činnost zaměřenou na bezpečný příchod dětí do školy na ulici Holečkova, se v 07:35 obrátila náhodná kolemjdoucí s neuvěřitelnou informací, že ve stánku nedaleko školy je zavřená černá puma. Strážníci ověřili, že se nejedná ani o legraci, ani o oční klam,"  řekla mluvčí strážníků Magda Václavíková.

Majitelka stánku, která se na místo dostavila, uvedla, že pumu tam kvůli pozdnímu příjezdu do Olomouce zavřel její majitel. "Strážníci ověřili, že devětatřicetiletý muž z Brna má zvíře v legálním držení. Nebyl důvod jej nijak postihnout, puma byla zabezpečena tak, že nemohla nikomu nic udělat," doplnila mluvčí s tím, že muž si nakonec zvíře odvedl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám