Hlavní obsah

Muž na Přerovsku vyhrožoval svým blízkým zabitím

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Pod silným psychickým tlakem žije už od konce července jedna z rodin v obci Dolní Újezd na Přerovsku. Dvaatřicetiletý muž téměř denně vyhrožoval svým rodičům a bratrovi zabitím. Jeho jednání vyvrcholilo v neděli, kdy opilý napadl svou matku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Po předchozí výměně názorů vyhrožoval, že ji zabije a oběma rukama do ženy strčil. Napadená neudržela rovnováhu, upadla na betonové schody a způsobila si pohmoždění zad,“ řekla Právu v pondělí přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pak podle mluvčí začal muž před domem demolovat nově vybudovaný plot. „Agresor byl policisty zajištěn a dechovou zkouškou mu bylo naměřeno 2,73 promile alkoholu v dechu. Následně byl převezen do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci,“ dodala mluvčí.

Muž je podezřelý ze spáchání trestných činů nebezpečného vyhrožování a z pokusu o ublížení na zdraví. Hrozí mu až tři roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám