Hlavní obsah

Muže a ženu z Tábora mohly zabít výpary z odpadků v domě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Šestapadesátiletý muž a devětasedmdesátiletá žena, které nalezla policie mrtvé ve středu v domě v Táboře, nezemřeli násilnou smrtí. Potvrdila to soudní pitva. Nelze vyloučit, že obě osoby zemřely následkem výparů z odpadků, kterých byl plný dům, řekla jihočeská policejní mluvčí Lenka Holická.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

ilustrační foto

Článek

"Přesnou příčinu smrti určí následné odborné zkoumání a znalecké posudky z oboru toxikologie, kriminalisté by jejich výsledky měli znát v průběhu příštích týdnů," řekla mluvčí.

Policie objevila mrtvá těla dvou osob ve středu, když sousedé upozornili na to, že muž a žena delší dobu nevychází z domu. Práci kriminalistů komplikovalo velké množství odpadů, které se v celém objektu nacházelo. Policisté prý proto nejprve několik hodin vyklízeli dům, aby vůbec mohli případ začít vyšetřovat. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Muž a žena zemřeli mezi odpadky

Jihočeští kriminalisté vyšetřují od středečního večera úmrtí starší ženy a muže v jednom z bytů v centru Tábora. Okolnosti jejich smrti zůstávají zatím...

Výběr článků

Načítám