Hlavní obsah

Řidič nezvládl řízení a auto s mladými lidmi sjelo do potoka

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Další auto skončilo v rokli vedle silnice na velmi nebezpečném úseku na trase z Brna do Ivančic mezi obcemi Želešice a Hajany. Právě toto místo se stalo osudné posádce mladých lidí. V sobotu v poledne řidič modré felicie zřejmě nezvládnul řízení a těsně před silnici zužujícími betony spadnul do koryta potoka.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto spadlo do rokleVideo: Miroslav Homola, Právo

 
Článek

Silnice se tam vine vedle potoka v nebezpečných zatáčkách a díky profilu a zalesnění je to místo, které zůstává v zimě dlouho namrzlé či navlhlé. Vozovka je navíc v jednom místě zhruba čtyři metry nad úrovní potoka zúžená kvůli nebezpečné krajnici.

Mladíkům ve voze se jako zázrakem zřejmě nic vážného nestalo, i když je záchranáři po ošetření na místě odvezli na vyšetření do nemocnice.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Havarovaná Škoda v potoce.

Auto pak ve zcela uzavřeném úseku museli vytáhnout hasiči jeřábem. V místních „esíčkách“ každoročně havaruje více vozidel, a bohužel zde již několik lidí zahynulo. Ve většině případů je na vině neopatrná jízda.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Posádku vozidla ošetřili záchranáři.

Odstraňování nehody, a s tím spojené dopravní komplikace, trvaly zhruba dvě hodiny

Reklama

Výběr článků

Načítám