Hlavní obsah

Opilý muž napadl přítelkyni, při zadržení bušil policistům hlavou do auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravští policisté v neděli zasahovali u hádky 35leté ženy s o dva roky starším mužem. Muž ženu napadl, při jeho zadržení však policisté čelili i útokům jeho družky.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

ilustrační foto

Článek

Pár se hlasité hádal na ulici, rozepře vyvrcholila tím, že muž ženu udeřil pěstí do obličeje. "Policista muže zpacifikoval. Se zlou se však potázal, následovala sprška vulgarismů z úst ženy doprovázena odůvodněním, že ona policisty nevolala," uvedla v úterý mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Při zadržení muž dvakrát udeřil hlavou do služebního vozu. Když ho policisté chtěli odvézt na služebny k podání vysvětlení, žena jim v odjezdu bránila. "Vše za permanentních nadávek a pohrůžek stížnostmi policistům," uvedla mluvčí.

S odvozem na služebnu se nehodlal smířit ani zadržený muž, který ve služebním voze policie vykopl okno.

"Vyhrocenou situaci zklidnily až přivolané posily v podobě dalších hlídek. Zadržený muž byl eskortován k vystřízlivění, dechová zkouška vykázala hodnotu téměř dvě promile alkoholu. K objasnění věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny výtržnictví a poškození cizí věci," dodala Holčáková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám