Hlavní obsah

Muž nepřežil náraz do stromu, spolujezdkyni náraz odmrštil 100 metrů

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysoké Mýto

Tragicky skončila dopravní nehoda, k níž záchranáři vyjížděli v noci na středu na silnici třetí třídy mezi Vysokým Mýtem a Vračovicemi na Orlickoústecku. Po nárazu vozu BMW do stromu zemřel sedmadvacetiletý řidič, jeho devatenáctiletá spolujezdkyně byla těžce zraněna.

Foto: HZS Pardubického kraje

Po nárazu vozu do stromu zemřel řidič.

Článek

„Hasiči na místě zjistili, že ve vozidle, jež narazilo do stromu, se nachází jedna osoba, u které lékař konstatoval smrt. Muž byl zaklíněn mezi sedačkou spolujezdce a řidiče. Hasičům se muže, ač byl zaklíněn, podařilo vyprostit bez použití vyprošťovacího hydraulického zařízení. Zdravotníci zhruba 100 metrů od místa nehody nalezli ženu, která utrpěla otřes mozku,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Po nárazu vozu do stromu zemřel řidič.

Ve voze měla údajně cestovat ještě další osoba. Hasiči spolu s policisty a psem vytvořili rojnici a vyhledávali osobu podél řeky i v nedalekém okolí. Nikdo však nalezen nebyl.

Proč auto vyjelo mimo vozovku, policisté nyní vyšetřují. Vzhledem k tomu, že jednou z možností je i alkohol u řidiče, byla nařízena soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám