Hlavní obsah

Muž v mercedesu naboural auto s těhotnou řidičkou a ujel

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidič mercedesu v úterý naboural do škody, kterou řídila devětadvacetiletá těhotná žena, a ujel. Policisté ujíždějícího muže po Praze zanedlouho zadrželi. Proč ale ujel, nedokázal říct.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dopravní nehoda se stala po 16. hodině na křižovatce ulic Podolská a Podolské nábřeží. Šedesátiletý muž nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil do Škody Octavie stojící před ním.

„Těhotná řidička škody neutrpěla během nehody žádné zranění,“ informovala policejní mluvčí Jana Rösslerová s tím, že řidič nezastavil a ujel.

„Policistům se naštěstí podařilo po pár minutách řidiče vozidla mercedes vypátrat v pražských Modřanech, ten však nedokázal hlídce sdělit, z jakého důvodu od nehody ujel,“ dodala mluvčí.

Muž policisty následoval do místa dopravní nehody, kde si ho převzali dopravní policisté. Dechová zkouška byla u řidičů negativní. Případem se bude zabývat správní orgán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám