Hlavní obsah

Řidič ujížděl z Plzně policii, superb ale nezvládl a při nehodě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ejpovice

U Ejpovic zahynul v neděli dopoledne při dopravní nehodě šestatřicetiletý řidič, který ujížděl před policejní hlídkou. Ve velké rychlosti nezvládl vůz a vylétl ze silnice. V troskách automobilu na místě podlehl vážným zraněním. Mluvčí krajské policie Dagmar Jiroušková řekla, že před nehodou se s policejním vozem nestřetl.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Policejní hlídka stavěla při kontrolní akci řidiče superbu v Plzni na Americké třídě. Hlídce se ale snažil ujet a zamířil ven z města. Ujížděl před ní velkou rychlostí několik kilometrů, až nezvládl pravotočivou zatáčku. V té automobil vylétl, převrátil se a skončil na střeše daleko od vozovky. Mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková uvedla, že lékař už nemohl řidiči pomoci.

Podle Jirouškové byl v době nehody policejní vůz za ujíždějícím superbem asi 200 metrů. Policisté nepoužili k zastavení auta varovné výstřely. Nehodu nyní vyšetřuje dopravní policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám