Hlavní obsah

Mladíka, který zemřel v golfu mezi stromy, zřejmě vytlačil zabiják v mitsubishi

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Mladého řidiče, který přišel v neděli večer na silnici mezi Karlovými Vary a Plzní u obce Vodná o život, mohl ze silnice při jízdě vytlačit mezi stromy řidič světle modrého vozidla Mitsubishi. Policie nyní po něm pátrá a vyzývá přitom veřejnost ke spolupráci.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Havarované vozidlo golf u Vodné na Karlovarsku.

Článek

„Pátráme po pracovním vozidle Mitsubishi L200 světle modré barvy s bílou nástavbou ložné plochy za kabinou řidiče,“ uvedl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

„Tento řidič měl předjíždět v místě, kde je to zakázáno vodorovným dopravním značením, a tím ohrozit osobní vozidlo golf,“ pokračoval Valenta, podle kterého se jedná právě o vozidlo devatenáctiletého mladíka, který u Vodné nedaleko Bečova nad Teplou sjel v neděli kolem 18. hodiny z vozovky mezi stromy.

„Vozidlo sjelo mimo silnici a v havarovaném vozidle devatenáctiletý řidič zemřel ,“ dodal policejní mluvčí, podle kterého může veřejnost své poznatky k případu volat na telefonní linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám