Hlavní obsah

Policie hledá lupiče, který přepadl a zranil 83letou důchodkyni

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Policie pátrá po zvlášť brutálním lupiči, který ve středu dopoledne praštil na chodbě jednoho z domů v Konečné ulici v Karlových Varech - Rybářích 83letou seniorku po hlavě a odcizil jí kabelku. Důchodkyně byla s poraněnou hlavou až na lebeční kost, z které silně krvácela, do karlovarské nemocnice na ARO. Vnuk napadené ženy oznámil, že nabízí odměnu za informace vedoucí k dopadení pachatele.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie pátrá po zvlášť brutálním lupiči, který ve středu dopoledne praštil na chodbě jednoho z domů v Konečné ulici v Karlových Varech - Rybářích 73letou seniorku po hlavě a odcizil jí kabelku. Důchodkyně byla s poraněnou hlavou až na lebeční kost, z které silně krvácela, do karlovarské nemocnice na ARO.

„Ve středu kolem půl jedenácté došlo k loupežnému přepadení třiaosmdesátileté ženy v ulici Konečná v Karlových Varech,“ uvedl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta. „Doposud neznámý pachatel zaútočil na seniorku při vstupu do vchodu domu. Zde ji fyzicky napadl a způsobil jí zranění, se kterými byla žena převezena do Karlovarské krajské nemocnice. Pachatel ženě odcizil kabelku,“ konstatoval policejní mluvčí. Podle karlovarské krajské policejní mluvčí Andrey Kávové praštil neznámý pachatel seniorku po hlavě neznámým předmětem tak, že začala silně krvácet.

„Pacientka byla převezena na ARO karlovarské nemocnice,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské záchranky Barbora Silná. „Žena má poraněnou hlavu a dýchací cesty. Její stav je v současné chvíli stabilizovaný,“ dodala. Karlovarští kriminalisté zjistili, že pachatelem je asi 173 cm vysoký muž štíhlé postavy ve věku kolem 40 až 45 let.

Má delší vlasy v barvě srnčí hnědi, které mohou být vnímány jako nazrzlé. Vlasy měl pachatel učesané z čela dozadu a pod nosem má silný knír.

„Oblečen byl do zeleného trika s krátkým rukávem a plátěných kalhot. Oblečení bylo zelené, khaki barvy,“ dodal Valenta s tím, že kriminalisté žádají všechny, kteří viděli muže zpodobněného na identikitu pohybovat se v ulici Konečná nebo v blízkém okolí v Karlových Varech, aby kontaktovali linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám