Hlavní obsah

Už druhý den pátrá policie po patnáctiletém chlapci z Bílovic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté hledají patnáctiletého Miroslava Chaloupku z Bílovic na Uherskohradišťsku. Chlapec odešel z domova v pátek ráno, doma nechal mobilní telefon a vzkaz rodičům, že chce odcestovat. Podle policistů měl s rodiči spory, řekl mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Foto: ČTK

Policisté pátrají po patnáctiletém Miroslavu Chaloupkovi z Bílovic. Z domova odešel 22. května ráno, rodičům nechal vzkaz, že chce odcestovat.

Článek

Rodiče chlapcovo zmizení zjistili již dopoledne, kdy se mu z práce nemohli dovolat. Otec se proto odebral domů, kde našel chlapcův mobil a dopis.

"Nějakou dobu po synovi pátrali sami a pak dopoledne přišli na policii s oznámením o pohřešování svého syna. Začali jsme okamžitě prověřovat vybraná místa. Skupiny policistů propátrávaly okolní obce, les i další místa, kde by se hoch mohl pravděpodobně objevit. Vše bylo ovšem dosud s negativním výsledkem," uvedl mluvčí. V sobotu policisté v pátrání pokračují.

Měl na sobě džínové kraťasy a tmavou letní bundu

Hledaný žák základní školy je 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má kratší, světle hnědé vlnité vlasy a hnědé oči. Z domova odešel s černou sportovní taškou značky Adidas a černošedým batohem. Při odchodu měl na sobě pravděpodobně džínové kraťasy a tmavou letní bundu s bílými manžetami na rukávech.

Policie žádá veřejnost, aby případné informace o pohřešovaném neprodleně oznámila na linku 158 nebo na jakékoliv oddělení Policie ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám