Hlavní obsah

V taxíku předvedla záchvat a ukradla ho pod rukama řidiče

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Neuvěřitelnou dávku rafinovanosti předvedla žena, která v taxíku ve Vsetíně simulovala zdravotní potíže. Když jí vyděšený řidič vyběhl pro vodu do kufru auta, přesedla rychle na jeho místo a taxík mu doslova pod rukama ukradla.

Foto: Profimedia.cz

ilustrační foto

Článek

Povedenou šibalku se už policistům podařilo vypátrat. "Vsetínští policisté objasnili případ krádeže vozidla taxi, které odcizila mladá žena koncem března ve Vsetíně. Nechala se svézt, pak předstírala záchvat, a když řidič odešel ženě pro vodu, sedla za volant a s autem odjela," popsala krádež mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Ukradené auto policisté za krátkou dobu našli, když s jednapadesátiletým řidičem projížděli ulicemi města. Nepoškozený vůz VW Vento žena odstavila ve Vsetíně na Horní Jasence. Klíče byly v zapalování, zmizela však peněženka s necelými 5 000 korunami. "Operativním šetřením se ženu podařilo zjistit. Jedná se o dvaadvacetiletou ženu z Huslenek, která se při výslechu k činu přiznala,“ uvedla Javorková.

Do taxíku mladá žena podle policie usedla se záměrem ukrást peníze. Je podezřelá z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, za který jí hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám