Hlavní obsah

Vytlačil ho ze silnice, tak mu baseballovou pálkou rozbil čelní sklo

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Spravedlnost do vlastních rukou v silniční džungli se rozhodl vzít muž z Brna, kterého při jízdě ohrožoval další řidič. Přestože většina setkání s agresivními řidiči končí jen troubením nebo nevhodnými gesty, tentokrát nezůstalo pouze u nadávek.

Foto: Policie ČR

Poškozené čelní sklo automobilu.

Článek

Muž za volantem zeleného Chrysleru vezl do nemocnice svou dceru, když ho podle jeho výpovědi na ulici Kníničské vytlačil z jízdního pruhu muž za volantem Alfy Romeo. Následovalo probliknutí, vybrždění a divoká hádka, která zaujala i další projíždějící řidiče, jež raději zavolali na linku 158.

A strážců zákona bylo na místě opravdu potřeba, řidič chrysleru se totiž rozhodl ztrestat svého soka, vytáhl baseballovou pálku, s níž vší silou udeřil do čelního skla alfy.

Foto: Policie ČR

Místo incidentu.

„Po zadokumentování situace putoval agresivní muž k podání vysvětlení. Svého zkratkovitého jednání litoval a ještě na místě na své náklady zajistil odtah a opravu poškozené alfy. Zároveň do protokolu uvedl i celkem pochopitelný důvod, který stál za rozbitím skla,“ dodal k případu policejní mluvčí Pavel Šváb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám