Hlavní obsah

Muže nalákal na koupi auta, pak po něm střílel samopalem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Zatím neznámý lupič se na Karvinsku pokusil okrást Slováka, kterého nalákal na výhodnou koupi auta. Když si pro něj muž přijel, vytáhl samopal a chtěl po něm peníze. Muž začal utíkat a útočník po něm střílel. Naštěstí se netrefil. Loupež potvrdila policie. Podrobnosti ale mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková uvést nechtěla.

Článek

"V pondělí odpoledne došlo na odlehlém místě v Horním Žukově za použití zbraně k přepadení čtyřiatřicetiletého muže. Zvlášť závažný zločin je na samém počátku prověřování. Podrobnosti k průběhu a okolnostem zatím nebudeme zveřejňovat," řekla mluvčí ČTK.

Útočník byl podle přepadeného muže v kukle a požadoval po něm peníze, které vezl jako zálohu na auto. Podle informací televize Prima Family napadený na poslední chvíli naskočil do svého auta a ujížděl po poli. Jeho vůz prý zasypávaly kulky. Když asi po 200 metrech zapadl v bahně, začal utíkat do lesa.

Policie má podle Primy prostřílené auto k dispozici a bude jej ve středu zkoumat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám