Hlavní obsah

Motocyklista narazil do couvajícího auta

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Těžké zranění utrpěl v neděli večer motocyklista po střetu s osobním autem v Lidečku na Vsetínsku. Vrtulník ho transportoval do nemocnice v Ostravě.

Foto: HZS Zlínského kraje

Motocykl po nehodě v neděli večer v Lidečku na Vsetínsku

Článek

„K nehodě došlo krátce po šesté hodině večer na silnici první třídy č. 57 v obci Lidečko. Jedenačtyřicetiletý řidič z Valašskomeziříčska jel na motocyklu Yamaha ve směru od Horní Lidče na Vsetín. Po projetí zatáčky reagoval prudkým brzděním na vozidlo Chevrolet, jehož řidič couval do vjezdu ke svému rodinnému domku. S autem zastavil tak, že přední částí vozu zasahoval částečně do silnice,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Zraněného muže přepravil do nemocnice vrtulník.

Motocyklista se dostal po prudkém brždění do smyku. Při pádu na vozovku zachytil motorkou o přední nárazník auta. Utrpěl těžké zranění, se kterým ho vrtulník transportoval do ostravské nemocnice.

„S lehkým zraněním byla do nemocnice převezena také čtyřicetiletá spolujezdkyně motocyklu. Dechová zkouška u šestasedmdesátiletého řidiče osobního auta byla negativní. U motocyklisty byl nařízen odběr krve. Ze zavinění dopravní nehody je podezřelý řidič motocyklu. Dopravní policisté nehodu nadále vyšetřují,“ doplnila Javorková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Motorkář narazil do auta, které couvalo do dvora.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám