Hlavní obsah

Tragická nehoda na Ždársku: náklaďák se převrátil na auto, jeden mrtvý

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysočina

Následky tragické dopravní nehody likvidovaly ve čtvrtek odpoledne záchranné složky na silnici II/390 u obce Vlkov ve směru na Osovou Bítýšku na Žďársku. Kamión se štěrkem tam po smyku zavalil plně obsazené osobní auto. Jeden člověk zemřel. Informovala o tom krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nákladní automobil MAN s plně naloženým návěsem kolem 15:00 hodiny ze zatím neznámých příčin dostal smyk a převrátil se v okamžiku, kdy kolem projíždělo osobní auto Škoda Felicia s pětičlennou osádkou.

Největší štěstí měla asi 14letá dívka, kterou náraz vymrštil oknem ven. Ta totiž, na rozdíl od ostatních, utrpěla jen lehké zranění. Těžce zraněn byl i řidič náklaďáku, stejně jako tři lidé z osobního auta. Jeden člověk v něm zemřel.

„V této chvíli jsou však ještě záchranáři na místě a zraněné teprve vyprošťují, takže detaily k dispozici zatím nejsou,“ uvedla kolem 17. hodiny policejní mluvčí. Silnice musela být pro veškerý provoz uzavřena, objížďky jsou vedeny po místních komunikacích v okolí.

Reklama

Výběr článků

Načítám