Hlavní obsah

Auto sjelo do potoka v Karlově Studánce

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlova Studánka

Velké překvapení zažil v sobotu odpoledne řidič renaultu v Karlově Studánce na Bruntálsku. Zřejmě své auto špatně zaparkoval a vůz z parkoviště sjel do nedalekého potoka. Naštěstí bez cestujících. Renault Megan musely z potoka vytáhnout čtyři jednotky hasičů za pomocí vyprošťovací Tatry 815.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Řidič zažil překvapení, své auto našel v potoce.

Článek

„Nehoda se obešla bez zranění, do potoka naštěstí neunikly žádné provozní kapaliny. Auto stálo v potoce všemi čtyřmi koly, voda mu naštěstí sahala jen do poloviny kol. Hasiči vůz vytáhli na silnici pomocí hydraulického ramene vyprošťovací Tatry 815 a předali jej majiteli. Bylo dokonce pojízdné,“ popisoval kuriózní nehodu mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Renault Megan hasiči vytáhli pomocí vyprošťovací Tatry 815.

Dodal, že nehoda jim byla nahlášena v sobotu kolem půl třetí odpoledne, na místo vyjeli hasiči z Rýmařova, Bruntálu a dobrovolní hasiči také z Rýmařova a Vrbna pod Pradědem. Jestli auto do potoka skutečně sjelo samo, zjišťuje nyní Policie ČR.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Vůz měl sjet do potoka sám bez řidiče i cestujících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám