Hlavní obsah

Policie zastavila hledání devatenáctiletého studenta, zatoulal se do Říma

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie již přestala pátrat po devatenáctiletém Radku Hegerovi z Olomouce, synovi mluvčího olomouckého hejtmanství, který byl od počátku minulého týdne pohřešován. Ozval se sám z italského Říma.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

„S úlevou mohu potvrdit, že můj syn je v pořádku. Právě ho vezu z Říma, odkud se mi včera po týdnu pohřešování prostřednictvím mailu ozval. Díky mým italským přátelům, tamní policii a ambasádě se nám podařilo spojit se s ním také telefonicky a dohodnout jeho rychlý návrat domů. Děkuji všem, kdo se na pátrání podíleli,“ sdělil Právu v pondělí odpoledne mailem otec pohřešovaného Ivo Heger.

Rodiče pohřešovali syna od pondělí 26. března, kdy s ním měli poslední kontakt kolem 13. hodiny. Tehdy měl odjet vlakem do Brna, kde studuje vysokou školu. Do bytu, který sdílí s dalšími studenty, však už nedorazil a také o sobě nikomu nedal až do neděle žádnou zprávu. Jeho mobilní telefon byl nedostupný.

„Důvodem synova zmizení byly osobní problémy. Není na ně sám a já jsem připraven jim čelit společně s ním,“ konstatoval v mailu Právu Heger starší.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám