Hlavní obsah

Sokovi v lásce vrazil po rvačce do hlavy šroubovák

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slušovice
Aktualizováno

Kovový šroubovák vrazil do hlavy svému známému třiadvacetiletý muž ve Slušovicích na Zlínsku. Policisté vyšetřují případ z 30. března jako pokus o vraždu, informovala v pondělí mluvčí krajských policistů Jana Bartíková.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Oba muži podle policie popíjeli v bytě pachatele, kde se po hádce také poprali. Důvodem měla být údajná nevěra přítelkyně pachatele s poškozeným. Jednatřicetiletý muž po rvačce z domu odešel.

"Jeho rozzuřený kamarád si však našel šroubovák s šesticentimetrovým kovovým hrotem a dostihl ho venku na ulici. Oba muži se opět pošťuchovali a fackovali. Spor ukončil pachatel tím, že do spánku svého známého zabodl připravený šroubovák," popsala napadení Bartíková.

Šroubovák se mužům podařilo po chvíli z hlavy dostat a pachatel ho odhodil do řeky Dřevnice.

"Podle lékařů dělily poškozeného od smrti pouze milimetry. Jestli bude mít následky, a jaké, doposud nevíme. Kovový hrot ho totiž zasáhl do mozku. Od pátku byl muž v umělém spánku a o víkendu ho lékaři zlínské Baťovy krajské nemocnice operovali," řekla Bartíková.

Pachatel je od nedělního večera ve vazební věznici v Olomouci. Hrozí mu až 20 let vězení. Doposud byl podle policie trestaný pouze za majetkové trestné činy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám