Hlavní obsah

Řidič zeleného peugeotu srazil studenta a ujel, pátrá po něm policie

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Hradečtí policisté pátrají po neznámém řidiči, který ve středu ráno srazil poblíž vlakového nádraží v Syrovátce na Královéhradecku šestnáctiletého chlapce. Z místa nehody ujel, aniž by zraněnému mladíkovi poskytl pomoc.

Foto: Policie ČR

Místo, kde došlo ke sražení studenta.

Článek

„Dopravní nehoda se stala krátce po sedmé hodině ráno. Neznámý řidič v tmavozeleném vozidle značky peugeot v provedení combi projel křižovatku ve tvaru T a odbočil vlevo. Poté s autem vyjel do protisměru, kde zachytil chodce jdoucího po levé straně silnice,“ popsala nehodu mluvčí hradecké policie Anna Pešavová.

Chodec naštěstí utrpěl pouze lehké zranění. „S pohmožděným kolenem došel na nádraží a pak odjel vlakem do školy do Hradce Králové. Jelikož ho noha bolela, vyhledal lékaře. Poté celou událost oznámil na policii,“ dodala Pešavová s tím, že mladík dostal pouze úlevu na tělesnou výchovu.

Policie žádá veřejnost o spolupráci. „Jakékoli informace, které mohou pomoci k vypátrání viníka nehody, uvítáme na telefonním čísle 158,“ uzavřela policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám