Hlavní obsah

Dálnici D1 zablokovaly dvě nehody kamiónů, z jednoho se vysypaly lahve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnici D1 zablokovaly v pondělí ráno dvě nehody kamiónů. U Vyškova na 219. kilometru ve směru na Ostravu se převrátil kamión s pivními lahvemi, leží přes všechny pruhy. Na 297. kilometru u sjezdu na Lipník nad Bečvou se stala další nehoda. Obě nehody se obešly bez zranění.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Nehoda na 219. kilometru dálnice D1

Článek

U Vyškova se převrátil tahač s návěsem, který vezl pivní lahve. Řidič kamiónu policii řekl, že zřejmě usnul za volantem, poté, co se ocitl s vozidlem mimo vozovku, se ještě bez úspěchu snažil strhnout řízení, řekla policejní mluvčí.

Foto: dopravniinfo.cz

Situace na 297. kilometru dálnice D1

Výsledkem jsou poškozená středová svodidla a náklad rozsypaný na vozovce. Obnovení provozu se očekává v dopoledních hodinách, po odtahu kamiónu a uklizení střepů na dálnici. Objížďka začíná na 216. a zpět se vrací na 226. kilometru.

Foto: Mapy.cz

Další nehoda se stala před 4:00 na 297. kilometru u sjezdu na Lipník. Nákladní vůz po nehodě zůstal ležet přes celou vozovku. Po 8. hodině byla již komunikace částečně průjezdná. Objížďka byla vedena na Lipník.

Kolony se v pondělí zřejmě budou tvořit také na rychlostní silnici R10, která vede z Turnova do Prahy. Na kilometru 31,5 je uzavřena kvůli bourání mostu. K výjezdu je třeba použít EXIT 33 Brodce a na silnici se vrátit zpět na 27. kilometru u Benátek nad Jizerou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám