Hlavní obsah

Žena s téměř třemi promile havarovala, v autě vezla dvě malé děti

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Jako neskutečně nezodpovědná hazardérka se předvedla 31letá řidička, která havarovala v úterý večer mezi Opatovicemi nad Labem a Pardubicemi na silnici I/37 v obci Srch. Žena řídila s téměř třemi promile, přičemž vezla v autě za svými zády dvě malé děti. Děti byly naštěstí v dětských autosedačkách a při nehodě se nikdo nezranil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Řidička fiatu vjela na střední dělící pás, kde následně narazila do svodidel. „Na místo přivolaní policisté s ženou, která vozidlo řídila, provedli dechovou zkoušku. Ta odhalila 2,70 promile alkoholu v dechu řidičky,“ uvedl Právu policejní mluvčí Jozef Bocán.

Muži zákona ženu převezli do nemocnice k odběru krve. Děti si musela na místě nehody vyzvednout pracovnice pardubického magistrátu.

„Dopravní policisté se touto dopravní nehodou i nadále zabývají. Jednatřicetiletá řidička je v současné době podezřelá ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny jí může soud uložit trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ upřesnil policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám