Hlavní obsah

Rozzuřený muž zasáhl manželku hozeným pekáčem přímo do čela

Právo, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Policisté o víkendu opět šetřili několik napadení, hádek a neshod. Některé se odehrály mezi hosty v baru, jiné zase za dveřmi domů. Jedním z takových byl i případ, který řešili hodonínští policisté.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Šestatřicetiletý muž velmi nevybíravým způsobem urážel svoji manželku. Hádka vyvrcholila tím, že ji napadl i fyzicky, a to tak, že po ní hodil pekáč. Tím ji zasáhl do čela a způsobil jí zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici,“ řekl mluvčí policie Petr Zámečník.

Další případ měli na starosti policisté ze Bzence. Ti také museli vyjíždět k manželskému sporu, který skončil útokem na ženu. Čtyřicetiletý opilý muž po předchozí hádce fyzicky zaútočil na svoji manželku a zaťatou pěstí ji udeřil do nosu.

„Oba případy policisté prošetřují jako přestupky proti občanskému soužití, a tak poslední slovo v těchto kauzách bude mít přestupková komise, kam případy zašleme,“ doplnil Zámečník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám