Hlavní obsah

Čerpadlářka strhla lupiči kuklu, ten vyděšeně utekl

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Zatím neznámý ozbrojený lupič se pokusil loupit ve středu v noci na čerpací stanici pohonných hmot na Přerovské ulici v Olomouci. Nakonec utekl bez lupu poté, co se zalekl, když mu srdnatá pumpařka při krátké potyčce strhla z obličeje kuklu. Policie o případu informovala v pátek.

Čerpadlářka strhla lupiči kuklu, ten vyděšeně uteklVideo: Policie ČR

 
Článek

„Dosud neznámý pachatel maskovaný na obličeji tmavou kuklou vstoupil do budovy čerpací stanice kolem 22. hodiny. Pod pohrůžkou střelné zbraně požadoval vydání finanční hotovosti,“ řekla Právu olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Poté, co mu podle ní obsluha strhla kuklu z obličeje, zachytil kamerový záznam muže ve věku asi 40 až 45 let, štíhlé postavy, vysokého zhruba 175 centimetrů. Měl delší černé, rovné vlasy, na obličeji strniště a kolem úst vousy o délce do půl centimetru.

Oblečený byl do černé kožené bundy do pasu, tmavých kalhot maskáčového stylu a na rukou měl pletené rukavice šedé barvy. Hovořil plynule česky. „Muž utekl, aniž by něco odcizil,“ konstatovala mluvčí.

Policie hledá svědky tohoto loupežného přepadení, kteří by mohli pomoci objasnit okolnosti loupeže a zjistit totožnost neznámého pachatele.

„Se svými informacemi se mohou přihlásit na telefonu 974 766 310 nebo lince 158. Také se mohou osobně dostavit na územní odbor služby kriminální policie a vyšetřování se sídlem na Žižkově náměstí v Olomouci,“ dodala Štrbáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám