Hlavní obsah

Muž osahával studentku před školou, hledají ho policisté

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Nechutné praktiky se pokusil ve čtvrtek provádět dosud neznámý pachatel na 17leté studentce v Šumperku. Dívce se včas podařilo utéct. Policie po muži pátrá. Vše se událo chvíli před půl osmou ráno v ulici Ležáky.

Článek

„Ze zadní části budovy gymnázia u vchodu pro studenty chlípník přistoupil k dívce a pevně ji objal. Ruce jí držel podél těla a současně ji začal osahávat pod sukní v oblasti vnější strany stehen, přičemž jí roztrhl punčocháče. Studentka začala křičet, následně se muži vytrhla a utekla do budovy školy, kde celou událost oznámila,“ řekl Právu v pátek šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Zvrhlík byl ve věku kolem dvaceti let, 175 centimetrů vysoký, bílé pleti. Oblečen byl do černé mikiny s kapucí.

„Nyní provádíme intenzivní šetření. Zároveň žádáme občany o spolupráci ke zjištění pachatele, aby se v případě jakýchkoliv informací, které by mohly vést k jeho odhalení, ihned obrátili na policii. Přijata byla rovněž opatření, do kterých byla zapojena jak Policie ČR, tak i městská policie,“ konstatoval policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám